Sunday, June 20, 2010

Not that late..I think!

Asssalamualaikum w.b.t and hye pals.

As u ol knoe,smalam kan father's day,bukan terlupe nak wish or what tapi trase nak buat entry bout father's day pulak today..im always wondering why father's day ni sangat2 x grand mcm mother's day,even dalam Islam,we should love our mother 3 times than ayah kite but kalo sampai terlupe yang every father's day punye date,agak kesian la kan kat seorang lelaki yg bername ayah/papa/abah/bapak n whatever name pon..Diorang pon want a wish at least kan even though actually every day kit patot syg diorang jgak..=),bukan nak gender discriminate or protecting the right of men tapi juz wanna put myself in their shoes je,ceh...cube bygkan yang ur burfday but there is no one wishing u a birthday wish??mesti berendam air mate je kan,bak kate org terenganu,'kesak hati"..huhu,tanx cah 4 da phrase..=D

my abah namenye encik muhammad azha bin abd.rani,and from my deepest heart and thoughts,abah la yang terbaik kat dunia ni..siape la yang pegang tittle abah tapi die la yang lipat kain baju everyday,always sidai kain,jarang sekali(sangat2 jarang) scold and marah my other 4 siblings and i,jadi bank yang sgt bes(haha,agak penting tugas ni!!),teman nurul amira watched football games(ahak..) n lots more la,even cannot fit the page nak story mory kat korang..=). i realized bukan senang nak jdi seorang father(even mother pon..) but selagi sumone tu ikhlas n berpegang teguh pada taliNya,insyaAllah Allah akan always be with u,with ur jihad(ni pon kire jihad tau^^)..I LoVe yOu AbAh<3 dis is my abah(the president of Malaysia camera haters orgnization) and sila abaikan muke penyibuk tepi 2.huhu

walaupon abah nampak garang,tapi abahla tempat kami bermanje(haha,ayat x leh bla)




nape tibe2 pulak ni??haha,actually really wanna show off yang brazil menang 3-1 yesterday's nite(so proud okeyh,game bes wlaupon my kaka got red card~~).of course la i stay up las nite but cik kuma(sila tgk entry smalam siape cik kuma 2) seriously buat hal,extremely active kot malam2, kacau je..ish..kene celotape ni mulut n telinge die,x pun stapler kaki die kat dinding,isk3,that's so cruel makcik! Maybe he's alone and kesunyian kot..1st nite la katekan,opss..


p/s:HAPPY 19th BURFDAY NORZAFIRAH AND KHAIRIN IZZATI!!!!hope always happy and diredhaiNya..



ni la norzafirah aka zufie aka anj_n_(jahatnye ninja n setan panggil die ni!!),my bff time skola dulu,i knew her since skolah rendah lagi but we are closest friend,during form 4 n form 5,die la sat beside me dulu kat kelas.=) syang ko zufie!!

ni pulak khairin izzti or i call rin,she is my classmate now and die sgt bes!!=D,hepi besday n enjoy ur day k rin!!


p/s 2:if nak no dorang atas kecomelan dorang(haha),dorang da dimiliki n memiliki..=)




1 comment:

  1. haha...
    setan yg slalu hasut org..
    bukan ninja...

    ReplyDelete