Tuesday, December 21, 2010

zero

salam and hye ol.:)

ok,how's ur day??already found your stockings inside your handbag?or maybe thinking bout someone badly as i did?naaah,nothing to wory about,chill lahhh, hidup ni sekejap, mari kite bergumbira tapi tolaklah botol2 todi ketepi,mahupun nyah nyah yang tenga bagi discount kat lorong2 yang x brape gelap itu kerana takut dirinya tidak dapat dilihat ditempat gelap..ingatlah juge kubur yang menanti di tepi jalan on the way ke bandar kuantan tu or mane2 bandar sekalipun,ouh,di kampung kampung jugak..;p. btw, my day was way too much relaxing mannn, too bad for my arteries, too bad for my brain and too bad for my soul.ape2 jela..-.-".merapu meraban je padahal diri sndiri sangat sangat lah tak stabilnye..ish3..*acu senapang gajah ke kepala*

ok,senapang gajah hutan panjang ni pon jadi la weh..aku x nak yang pendek2, x lut.. lapisan lemak tebal ye lpas blik umah ni..=')

apekah kaitan zero ngan post ni??zero equal to kosong,kosong equal to nothing and nothing equal to what's in my mind sekarang ni..maybe im nothing for my own self too, feelingless, wordless, emotionless..yeah, aku beku sangat, dem..to my life environment, people around me, my social life, my inner character, my self esteem, i beg u ol, please gimme my life back! i want to feel worthy, happy, angry n etc.perlu bersyukur juge, so sile senyum.=').to conclude,zero = nothing to shout here in ma blog, just a simple update yang menggelikan ketiak kerane korang mesti fikir : (die ni ingat sape nak update mende tak berfaedeh lagi buduh mcam ni,kau ingat kau hanis zalikha?fatin liyana si doktor itu kah ataupun maria elena yang fashionable gile babas 2?)..my answer pule semestinye:(ni blog aku,suke atila,nak update letak satu titik pon suke ati perot akulah,ok,itu da belagak)..)+.+"

sudah sudah la emotional part yang freezing and annoying lagi perasan gilos tahap memalukan diri sndiri je tu wahai cik mira yang sangat lah wangi..ok la, mahu mandi,still x bole change this bad habit..euuwww, anak dara apelah mcm ni,duda2 tgk pon x nak,apetah lagi mak2 janda..hehe(,peringatan: x semestinye orang x suke mandi awal tu berhati busuk ok wlaupon luarannye lagila x busuk..-.-")

mungkinkah lepas aku mandi bunge baru dapat semangat nak rajin mandi?ouh,habislah bunge di taman cik kiah nanti akan kupetik..hehe(buat kaum lelaki,saje je nak jage pandangan mate korang tak letak gambar mak mak dare tenga berkemban sambil berendam ye..-.-")

ok,amek kau gambau makcik yang blagak wangi yang sukew berendam macam badak:

GUDNITE SEMUA,MMMUUUAH!!EUW,BYE.=.='

Monday, December 20, 2010

it is a request moment tonite

salam and hye semua.;)

lame giler kan gua x update blog?im not that busy nor goin somewhere far,just didnt hve the mood to write,to express and to sit far too long then what i had spent past weeks here in this tiny space yang x brape tiny pon..ok la,malam ni nak spent few minutes nak jwab few tags my friends gave me..lame da actually dorang bagi,si pemalas ni je jadi dem sulking to her bloggie,sorry incik blog.;)..thanks to amira shakim(my primary skool bestie) and syareef(classmate di ib) for the tags btw..=)

1st tag from cik shakim

[1] 3 Names in your inbox cellphone
3 nama teratas(kat my celcom no)
cik mad
celcom
mohamad fadzli

[2] Your main ringtone?
x penah tukar ringtone dari dulu,suda bertaun taun,its not a song,mcm bunyi2 sgt kuat je.hehe.(setia kan aku?aha)

[3] What U did at 12 last night?
read Lawak Kampus connection smbil dengar lagu kt mp3

[4] Who was the last person U went out with?Where?
my brothers,ronde2 kat im cari goreng pisang tapi x jumpe..haih,manela pisang2 ni pegi

[5] The color of T-shirt you're wearing now?
dark blue

[6] The last thing you did?
mkan biskut jagung naiyu cicah hot tea..omg..sumpah bes giler.=p

[7] 3 of your everyday favourite items?
cellphone
lense
tb


[8] The color of your bedroom
striking orange

[9] How much money in your wallet now?
rm2..ahha.sumpah da pokai

[10] Your favourite song?
its been a decade since knowing new song..ok,itu tipu tpi serious ketinggalan..december by norah jones maybe.

[11] What will you do next wekend?
dunno..jalan2 kot

[12] When was the last time U saw Ur Mum?
10 minit lepas

{13] Where is she now?
kat bilik tengah tido

[14] When was the last time you talked to your parents?
few minutes before

[15] Who is the last person that texted U?
cik mad

[16] Where did U have your dinner last night?
umah la,mane lagi

[17] The last suprise you got?
umi agree sy beli hp baru.hehe

[18] Last thing U borrowed from ur friends?
arggh,x ingatla

[19] What do you feel now?
nothin

[20] Who knows ur secret?
siti aisyah,kman,maybe..i dun hve that much secret pon la..im not that secretive typo

[21] They keep ur secret?
yeah,i think so

[22] Are you angry with someone?
nope, xnak my face to be filled with wrinkles laa~~

[23] What do you order at McD?
usually mcChicken tyme luch jep,murah..hee.and ouh,milo ice too

[24] The last time you felt so sad?
few days back

[25] What is your wish for tomorrow?
sy nak hidup yang hepi n sihat.=)

[26] Who will U tag next?
syareef
aida
siti aisyah
kman

2nd tag from mr syareef

1. adakah anda rasa anda hot?
giler ke nak perasan diri sndirik hot..kau ingat kau hot ke nak buat soalan mcm ni?.huu.tibe tibe.-.-"

2. update wallpaper yang anda guna sekarang.
kat incik laptop yang slalu buat hal and now di tangan doctor lappy skrang is dis picca :

and in my old cellphone is dis picca :



3. cerita about this picture.
took in the same day,my mother's convocation day.heart them so much.seriously.=')

4. kali terakhir makan pizza.
last tyme hang out with my besties kat ec mall,3 weeks before kot,da lupe..makan 3 slices i think..hehe

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
op kos lagu kat page akuh,dont't know why by norah jones..

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?
1.Facebooking
2.blog walking
3.messaging

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

miera
nurul (ade sorang je penah panggil begini)
along(my family members)
auntie maria..ahha


tag lg 5 org.
sape2 yang nak jawabla..huhu

3rd tag also from so called mr damon.aha

We need to upl0ad the cute pink jelly above.

2)Then, put a picture 0f 0urselves.

3)Then, f0ll0wed by s0me int
r0ducti0n ab0ut 0urselves.

4)Then, a wishlist f0r December.

4)Put the title 'itu aku' f0r this entry!

5)Finally, tag an0ther 5 pers0n :)

2) me.myself.i


3) im nurul amira, an unpredictable,emotional,egoistic, big headed girl et cetera et cetera yang negative2 jep..huhu

4) december wishlist(yeah,its christmas but nothin to wish from the bearded papa, i have HIM, The Almighty.=))
> a bag filled with make up and make up kits
>finish reading all the books on the shelf
>losing few kilos
> restructure my unradiant skin
>downloading songs and songs and songs
>goin to gambang waterpark
>cooking and baking new recipes
>blajar mandi awl..susahnye..-.-"
>blajar mix n match
>counting days before a new year in a new college.=)

>that's it kot..hehe<

5) malas,up to te readers..=)


okla,thats it,esok mesti update,please bgi sy sokongan yang jitu..;p

GUDNITE

Monday, November 29, 2010

Day Ten: One confession.

Assalamualaikum wbt and hye

i'll goin back to kedah in an hour..leavin my blog all alone here..hee.padan muke kau cik belog..kau da buat aku stick wif u days and nights..so the confession :

I Cried just now because of missing someone. silly me.
Gud Day Peeps

Sunday, November 28, 2010

Day Nine: Two smileys that describe your life right now.

Assalamualaikum wbt and hye
ade sumone ni asyik sgt kutuk aku, aku tak kisah la weh...kau ingat kau bgus sgt ke??blah la, sikit aku x heran~~~reput la dlam bilik kau sorang sorang dengan lipas merayap rayap kat mulut yang kuat sgt kuarkan phrases mcm2 kat org lain..( dem mean rite??haihh, im not that bad actually, saje nak tunjuk gangster, baru orang x bully myself like always..yeahh, amira katang skali, jgn brani nak kaco die..-.-")

sy hepi, sy gembire, sy merasai segale galenye..Alhamdulillah atas nikmatMu Ya Allah..tanx to all the people exists in my life..im no one without you, i wont live without you, my oxygens..=). muke cam badut pon ade sumthing behind it..wanna be clown for someone afterwards..;D


Be Good with the nite, GOODNITE.;)

Saturday, November 27, 2010

Day Eight: Three turn ons.

Assalamualaikum wbt and hye

so, we move on terus ke 3 turn ons of my switch :

1) a good conversation
2) masculine smelled perfume
3) not so loose (tight la tu..) shirts with not so baggy( skinny la tu..) pants add up with not so wide( thin la tu..) tie..=)

p/S : had a blast with my buddies today..watchin Bruce Lee , My Brother ( What The Fish gilos laa this movie.-.-"), terbang 10 hengget den..first tyme watchin chinese movie in cinema, x pe la, 1 Malaysia punye pasal bhai..
this is the picca i slambe gile cap kari babas je amek dlam cinema..sape kisah, ade 9 penonton je kot..panggung itu kami yang punya..nasib x de mangsa jantan yang kami mahu kerjakan tadi..;p

the compulsory- Teluk Chempedak



Gudnite

Friday, November 26, 2010

Day Seven: Four turn offs.

Assalamualaikum wbt and hye..

Its been things happening in my life tonite..stuck in the middle of a situation..a deep hollow in somewhere i called home..promising the exit door i hope will come in my life and everyone around me despite all the problems raised occasionally..left behind all the dark memories of myself in it..ok, stop with the melancholic phrases, everyone have their own problems, whether it shows or not, it is the matter of how they handle it..rite? we do love ourself, be positive amira, it is all you need darl~=) * calm mood*

so, the four turn offs:

1) belittling others and looking high at themselves
2) negative vibes peeps
3) forced others type* u're not the king lahh..*
4) never think of others feeling, opinion and etc, only themselves matter and should be pitied
* selfish*

p/s: i'm on the cloud 9..okeyh, sy gedik..=)


gudnite

Thursday, November 25, 2010

Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)

Assalamualaikum wbt and hye

Famous 5:

1) me
2) umi abah**
3) 4 younger siblings**
4) Skoolmates**
5) Colleagues **

** > (more than one, i know..who cares??=)).its easy to answer.

i dunt have the mood
*sigh*


Gudnite

Tuesday, November 23, 2010

Day Five: Six things you wish you’d never done.

Assalamualaikum wbt and hye

6 Guilt Ridden Actions

1) being a nerdy kat skola dulu(im not that social kinda kat skola, skrg pon lebih kureeng je,upgrade skit la.huhu)...x enjoy sgt my skool moments which i should go through..*_^'

hahahahaha....pasan x which 1 was me??OHMAIGODAAAHH..giler la..ni tyme form 2..brape nerdnye beta..

2) gave hope to someone and took it back
.hmmm

3) kapel tyme skola*sorry if i hurt someone for saying this..-.-"*

4) ate vitamins like crazy tyme kecik2(i thought vitamin 2 mcm candies,padahal buat gemuk jep,dalah telan sebotol trus sehari..ahha.=p)

sebab vitamin perisa coklat mcm ni la, i could eat the whole bottle of vitamins smpai jd bulat..aha

5) wore abah spectacles tyme skola rendah...dulu im sooo dem obsessed nak pkai glasses..sanggup kot pkai spek rabun dekat abah nak pure2 mcm ayu laaa kan pkai spek ni..ahha.las2 bile im really rabun, mule la nyesal, kne pkai lenses laa..arghh*malunye,perasan dewasa giler dulu dulu.hee*

6) drank whole huge glass of kelape laut just now...glass besar mcm jug bhai..*buncit gilos ni*aha

sudah habis air msuk ke pundi kencingku dan perut..aha



p/s : pagi tadi teman umi gi undi tanah ape ntah dekat bandar tapi kene jage kereta,n i drove around kuantan brape lame ntah and ape lagi, snap pictures beratus ratus dlam kete tu je..-.-"



gudnite all

Monday, November 22, 2010

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Assalamualaikum wbt and hye readers..

The 7 miracles(yuckkks) :

1) nak makan ape ni??(24 hours a day,7 days a week kot)aha

2) duit ade brape lagi in my wallet and account?? nak pergi shopping ni!!

3) bile nak dapat mesej entah?*smbil tgk phone*

4) him,someone yang dirahsiakan * wonder why,-.-"*aha

5) why am i so fat!?.grrrr

6) why life's soo damn bored??.bosan...x tau nak buat ape laa...haihhh

7) knape die buat mcm ni?knape orang tu buat mcm tu?why this? why that? why????*sori, emosi giler doool*aha


p/s : i have an obsession to be revealed now, im soooo in love with.....
*
*
*
*
*
*
*
*

SHEEP..sgt giler kot..nak kumpul smua items yang pasal sheep..ni hanya 2 mende je..bedsheet mesti sheep, baju nak sheep, husband pon nak biri biri jugak kalo bole( toke ladang biri biri pon oke laaa)..aha..someone please give these sheeps to me..=p



gudnite frens


Sunday, November 21, 2010

Day Three: Eight ways to win your heart.

assalamualaikum wbt and hye.=)

how to win my heart?hurmmmm.ade org nak ke menangi my liver ni?aha.x de pape yg bes pon,bukan bole buat hati masak kicap or masak black paper pon..hee.ape2 je la,merapu meraban je keje makcik kebayan ni..hoho.so, let see what's needed to win nurul amira muhammad azha's heart..:)

1) love Him(Allah) first before lovin me..(like seeing people wearing kain plikat with kopiah to surau) hoho.

2) love his family more than lovin me..(melt when i see a guy bawak parents die pergi hospital or jalan2 dgn parents die smbil bermanje manje(i like anak mak)..heee)


x tau nak letak gambar ape sebnarnye..aha..tp ni la lambang anak n mak so letak je la bhai...=p

3) love me for who i am, kalo ade kekurangan advice or slambe badak or terlebih genetik badak je sound saya..same2 memperbaiki,baru la boleh bahagia..aha.this is called not hypocrite.. kalo x, mcm talam 10 muke ye..aha.gile jiwang ini perempuan.*uweeeek*

4) act like real man..xla mcm pondan,lembut or sekutu kutu dengannya(drag queen pkai baju kawin saloma ke)..aha.man equal to responsible..responsible in carrying his duty to religion,family, as a student or worker, and mcm2 la..

can't imgaine gi dating or bersanding ngan drag queen mcm ni..aha

5) well polished..;p(mksudnye x la nampak mcm mat rempit ke, kutu rayau ke, taik pit(loghat kedah cek da terkeluaq.aha) ke..nampak kemas da ok la(kalo nampak mcm footballer with badan malek noor lagi bes..euwww,hate ketul2 mcm abg ridsect tuh,mcm terlebih suntik botox)...hee


ok, he is so bloody hot and well polished kan??x kan la nak dapat mcm ni,melampau sangat la kan..so mcm bwah ni jadi la..
.
.
.
.
.
hensem x my prince charming ni??aha

6) romantik(soft talker, suke buat surprise pelik2 ke,contohnye tibe2 ade BMW kat luar pintu malam2 as besday present, lily penuh selori anta depan umah ke,teddy lagi besar dari gajah ke..aha)..demand giler janda(tibe2) ni.aha..actually care for me pon da ok sgt da..=)

love lilies.. kan bes kalo ade org bagi selori mcm ni..aha(mimpi je la mira,x pon ko kene kawin ngan toke kebun lily bau baja kambing..aha)

7) sense of humour.bes kot kalo borak dgn org yang ade lwak2 die kluarkan..x la beku je muke seketul mcm nugget ayam kat kntin skola tu tyme having a conversation..aha.tp x la smpai buat lawak bodoh antarabangsa kalah badut kat circus 2...nampak sgt la x sekolahnye..-.-"

8) someone who just be himself...the sparks will show.=)

nampak x cahaye keimanan??hee.nak kids mcm ni...nak kawin ngan mat saleh korea bole?ngee

p/s: actually there are no ways to win my heart, sebab bila da suka, i will accept as he is je..;p



gudnite all

Saturday, November 20, 2010

Day Two: Nine things about yourself.

Assalamualaikum wbt and hye peeps

who am i actually?just wondering if diri sndiri tau ke x my own habits.aha.x sedar diri ye namenye cik mira oii..ok la.here are 9 things bout me,kalo korang nak tau la kan..hee.=D

1) i love to eat.i eat extremely fast..orang mesti agak tertanye tanye nape my food cepat sgt habis,da la amek byk mcm gunung berapi kalimanjaro(ade ke??huu)..ahha. i am a walking tummy monster.har3..phewwwh..tengah kontrol my eating desire now.. ;B (2 years back, im 12 kg heavier than amira yang da sedia gemuk skrg...bygkan la how...aha)

semangat giler kot makan..ahhha.smpai juling2 mate..-.-"

2) i had left eating rice for 2 years plus..huhu..mule mule
tu mau diet je..lame2 rase nak muntah tgk nasi..-.-".. semua ni ended up during independence day celebration practice last year..da la tyme pose kan, lapar giler, mmg sebat je la nasi..ahha.so until now da bole mkan nasi.=)

3) i could not sleep without hugging something.let it be bolster ke, teddy ke, or ape2 je la yg bole peluk even beg kalo camping pon, i will sleep soundly with that..skrg mangsa aku ialah incik moooo..present dari umi tersayang..huhu.wonder after da kwin nanti mcm ne..ahha

ni la my mooo.. dua kali ganda my size..2 kali pendek my height..serama tol lembu ni..aha

4) i dont like a thing when people start liking it..contohnye mcm christiano ronaldo, before die msuk M.U dulu,im like the biggest fan of him(siap kumpul articles okeyyy,semangat gile) tapi bile org lain start selak2 kate "auww, abg ronaldo, knape die kiut lagi macho sgt?kalo die nak kat aku, pakwe aku pon aku sanggop tinggal".(aha,itu sangat lebih ye kawan2), sy da x suke la ronaldo, tibe2 benci die.. same la dengan tyme sy pakai shawl(selendang) dulu, xde orang pon yang pakai sgt, tp bile org berbondong bondong start pkai shawl, sy x pakai2 da mende alah 2.. aha. begitu juge dengan Korean Drama phenomenan n byk lagi..=p

5) i like to drive. and i drive really fast n furious(without my parents laa..hee). ceh ceh ceh..
aha. bukan nak blagak im a drifter or F1 driver ke tp mmg 2 la hakikatnye..dengan kete lame dulu(manual ye) di jalan bese, 160 km/h 2 bese da laa..aha.nak mati awal kot but i liiike mat rempit..poyo je tibe2 minah ni..aha*dush dush*..smpai eksiden bontot kete langgar longkang..aha

6) i'm obsessed with buying books and magazines..kalo kat kedai buku, mmg giler sangat, mcm bole tinggal dalam tu stahun semalam..aha.berlari ke sane, merangkak ke sini, menjulur ke situ..aha.seriously looks like kanak2 ribena yang x tentu arah..-.-". bile beli buku 2, kadang2 x bace pon, gedik kan?mungkin environment bookstore kot. lagi2 mph, book axcess(giler dis kedai buku,paling bes!!) , borders and kinokuniya..byk org hot juge,i love nerds(tipu je..=p)...aha

ni hanye blakon je...dunt be cheated ngan plakon terbaik negara isketambola ni..hee


7) im a person with many characters..depending on my mood n environment.kadang2 i can be the happiest person livin in this world, buat lwak mcm da gile nak msuk Tg Rambutan or Tampoi, ketawa mcm ponti beranak and sgt postive gler(siap bole give nasihat kalah dr fadzilah kamus sah)..huu. sometimes i could turned to the most not confident girl, menangis without reasons, emotional gile and semue yg pelik2 laa..aha.im also wondering why tapi pertukaran karakter ni bole brlaku in a blink of an eye je..-.-"(mcm hulk x?aha)

8) i looove to take a bath at midnight..lagi lambat lagi best..pukul 3 pagi basuh kain di asrama tu perkare biase..aha,maybe the soundless state of the toilet and the coldness of the water tu really attract me.hee.my umi and friends always marah me but it is uncontrollable..sgt bes okeyh,try la slalu..aha

9) seorang yang kuat jalan..seriously.tanye la sape2 pon..smua akan ckp macam 2..=p. so sesiapa yang nak keluar n going sumwhere will always ajak me laa.sy akan teman n sy akan jalan lebih dari ape yang die nak, i wont let em down..ahha. from mornin til nite jalan x berenti pon sy ok je..x mngeluh punye..aha.lagi2 kalau bab menghaiskan duit, shopping laa. :).(i looove mirrors too,aha,tibe2 nak tambah 1 lagi fakta,cit..ade aku kisah?blog aku,suke ati le..ahha)

sampai senget2 bejalan(sy bukan tempang ye, ini hanye pose ala2 comel.euuww.aha)..=p



p/s : i dunno whats wrong with me, but it really hurts deep down inside tonite.*sigh*


gudnite all

Friday, November 19, 2010

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.

umi: i really love you even along x la tunjuk like dalam drama 2. serious.even bile along tengok umi batuk pon, i want to buy you cough syrup directly.. i know im not the greatest daughter in the world but i care, i love, and i will take care and love you forever.cant imagine if im losin u.hug,kisses

abah:i wont burden you more, i'll try..ure the best, love you..

angah: u enjoy r life too much angah..i always think of u, ur future, syg sgt kat angah wlaupon kite da x rapat like old days time kecik2..sob3.ingat Allah,ingat umiabah, ingat diri sendiri.

wa: slalu cari pasal ngan wa kan, 2 sebab along rase rapat ngan wa...bes kot menang kalo gadoh..tgk muke wa bengang..lurve u sis,ur rum will always been visited by me..

irfan: i'll always keep nagging for you to be in a safe track..x nak pisang berbuah dua kali..=). tau ifan xkan bace tp syg Je...

irham: along jage irham dari baby, along akan always jage irham even we always wrestle.syg ham.. hee

siti aisyah: sy x tau knape sy ltak name awk dulu..tp seriously sy syg awk,i never cry like bloody embrassing mcm 2 for a girl but i cried for you..awk sgt comel k even x pnah bgtau awk..huu.always be my bff k?=)

kman: awk kwan rapat sy wlaupon sy x pnah sembang ngan awk depan2..sy rase kite ade chemistry sbgai kwan yg baik,sekepale..awk baik.i'll always pray for you to meet ur miss perfect..=).syg awk laa,btol ni.huuu

NZAR: seriously sy x faham kenape kite bole jd mcm ni??tyme sem 1 dulu i think we were quite close, go on really well..i know i had changed a lil bit, i dunt know for good or what but i feel more like me now...hurm.im so sorry for a year we lived together although i dont know what i had done to you..kadang2 sy rase mcm jahat sgt,jahil sgt,rendah sgt martabat bile sy ckap or asked sumting and u didnt even looked at me, gave me a sentence answer. i'm sorry if i did wrong things and actually sy syg awk sahabat..*sigh*

I: i feel guilty for giving u hope..i remember two weeks after knowing u i oready said i could not continue but u said,"x pe,kwan je kan" then things moved on really fast btween u and me..at one point, i start realizing yang ni ke yang sy nak and jawapannye tak..i ended it and i hope u can move on well.. awk sgt3 baik,i know u can get sumone better tp if u want to wait, im no one to stop it...its sumthin which oready been stated,its called jodoh..

awk: sy x tau la awk bace ke x tapi nak tulis jgak*degil ye,kepok pale sy kwn2,huu*..da lame sy x rase mcm ni, phone always in my hand, wlaupon x de msej nak jugak hold my phone,even sy slalu ego x nak anta mesej dulu tp sy slalu tunggu mesej awk,siyes..lame da sy x rse mcm ni or x penah pon rase mcm ni.huhu..ape2 je la ayat mcm kel*ng amira ni..-.-". sy harap awk paham ape yg sy maksudkan(kalau awk tau ni pasal awk laa C.M..btw, sy x kan panggil name mcm tenuk awk uh yg org lain panggil awk.aha..).=p


p/s: sebenarnye nak tulis kat smua org tp limit 10 je kan.tulis je yg mane ingat..love all my skoolmates(mierah,zufie,billa, nad,hyfaa, lissa,eda,dzatil,n smua laaaa) and colleageus ..n korang noticed x makin lame makin panjang what i said above, huu, mood menulis makin mekar kot bile da nak habis.=)

gudnite all.

terasa dicabar.

Assalamualaikum wbt and hey

im not challenged by anyone or whatsoever actually*bajet je tajuk ala2 gempak kan,podachi tol,aha*. just nak mencabar diri sendiri with 10 day challenges yang terjumpa kat some blog..boring dol, cube la,ape lagi...-.-"

10 day challenge

  • Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
  • Day Two: Nine things about yourself.
  • Day Three: Eight ways to win your heart.
  • Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
  • Day Five: Six things you wish you’d never done.
  • Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
  • Day Seven: Four turn offs.
  • Day Eight: Three turn ons.
  • Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
  • Day Ten: One confession.

p/s: sy teringin sgt mau ke kuala terengganu mkan keropok lekor sekarang, someone bole teman sy???=)